Tuesday, 2 July 2013

final year project (FYP)

Assalamualaikum.. minggu ni,tugas sebagai pelajar dah mula.. aku?? cm biasa lah,kena balajar.heee ;D btw,last sem ni aku kna pk sal projek. honestly,fyp ni wat aku stress. ntah la..idea yg kami kuarkan suma lect xmo..huhu ape yg dia nak ek?? xpe lah.. aku try cari ag. hopefully,idea2 kami nnt lect aku terima. bnyak bnda yg kna buat nnt. wit bnyak kena kuar. lau projek bekaitan ngn food,packaging,ingredients lg kna pk. siap kena p jabatan kimia lagi wat research..aduhhh lau tiap2 sem mcm ni,mmg aku bebai la. hahaha pape pon,kje kna smart. xmo tension2. bnyak lg msa. k lah. t pape kta update ag..tc. daaa SS

No comments:

Post a Comment